Kylmälaitemyynti ja kylmälaitehuollot kokemuksella Lappeenrannan seudulla

Ota yhteyttä

Karjalan Kylmähuolto Oy tarjoaa kylmälaitteiden myynnin ja kylmälaitehuollot pitkään kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla. Palvelemme sinua Lappeenrannassa ja lähiseudulla. Liikkeemme on avoinna arkisin, mutta päivystämme kiiretilanteiden varalta vuorokauden ympäri. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Nopeat korjaukset ja huollot

Tulemme tarvittaessa huoltamaan suuret kylmälaitteet luoksesi. Pienemmät koneet voit tuoda liikkeeseemme sen aukioloaikoina. Olemme apunasi nopeallakin aikataululla – korjauspalvelumme päivystää kiiretilanteiden varalta kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

 

Tiesithän, että monet suuremmat ammattikäyttöön tarkoitetut kylmälaitteet tarvitsevat vuosittaista huoltoa, ja pienemmillekin laitteille huolto tekee hyvää niiden toimintavarmuuden kannalta. Tarjoamme halutessasi helppoa huoltopalvelua: voit solmia kanssamme huoltosopimuksen, jolloin hoidamme laitteen huollot automaattisesti sopivin väliajoin.

 

Huomaathan, että emme toteuta yksityisasiakkaiden jääkaappien korjauksia, mutta kotikylmiöiden huolto onnistuu.

Kysy lisää!

Kattava valikoima palveluita

Tarjoamme monipuolisen valikoiman kylmälaitteisiin liittyviä palveluita. Olemme kokenut kumppani, joka myy, huoltaa ja korjaa kaikki laitteet laidasta laitaan (lukuun ottamatta kotitalouksien jääkaappeja/pakastimia).

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • ilmalämpöpumppujen asennukset, huollot ja korjaukset

  • maalämpöpumppujen huollot ja korjaukset

  • ilmastoinnin jäähdytys

  • kaupan- ja teollisuudenalan ilmastointi- ja jäähdytyslaitteiden suunnittelu, huolto ja korjaus

  • kaikenlaisten jäähdytyslaitteiden myynti, korjaus ja huoltosopimukset

  • vedenjäähdytyskoneiden korjaukset ja huollot.

Jos et löydä etsimääsi palvelua yllä olevasta listasta, ota silti yhteyttä. Ammattitaitoiset tekijämme pystyvät auttamaan sinua monenlaisissa tilanteissa.

Yhteystiedot

Monien merkkien osaamista

Meillä on myynnissä laaja valikoima eri valmistajien tuotteita, ja tarjoamme huolto- ja korjaustyöt kattavasti kaikenlaisiin ammattikäyttöön tarkoitettuihin kylmälaitteisiin niiden merkkiin ja malliin katsomatta. Meillä on pitkä kokemus useiden alan ykkösmerkkien parissa työskentelystä. Teemme sekä takuuhuoltoja että takuuajan ulkopuolelle ajoittuvia huoltoja. Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme ja osaamisestamme!

Yhteystiedot